GAAT Ú BINNENKORT VOOR 100% BETROKKENHEID?
 
Dat betrokkenheid een steeds belangrijkere plaats op de HR-agenda inneemt, is u vast niet ontgaan. Medewerkers, mantelzorgers, vrijwilligers, ... zijn immers steeds nadrukkelijker bij de zorg betrokken.​
Net daarom verscherpen wij tijdens deze editie van HR in de Zorg - de zesde alweer - graag uw visie op betrokkenheid. Maar wat is betrokkenheid eigenlijk? Hoe wekt u het op én zet u het duurzaam in? ... Op deze en vele andere vragen krijgt u op donderdag 4 juni 2015 in De Montil in Affligem het antwoord.  
28 EYE-OPENERS U ontdekt tijdens 28 prikkelende workshops vijf visies op betrokkenheidsontwikkeling: leiderschap, diversiteit, HR-tools, smart change & HR 3.0. Het is immers net de combinatie van deze vijf visies die u het scherpste beeld geeft van wat betrokkenheid voor úw organisatie zou kunnen betekenen: betrokken medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers, een warm HR-beleid, kwalitatieve zorg, ...​
 
KLAAR KIJKENDE KEY-NOTE SPEAKERS​ Key-notes David Ducheyne (Securex) en Liesbeth Dillen (SHE works with wo-men) bieden u bovendien een unieke inkijk in hun persoonlijke en professionele ervaringen. 
 
HR-BOEKENTHEEK​ U kunt de ganse dag ook in de HR-boekentheek van Managementbib.com terecht voor een uitgebreide selectie aan HR-boeken. De boeken van de sprekers zullen prominent aanwezig zijn in de boekentheek.
 
 
Carlo Steegmans
carlosteegmans@probis.be
Probis
Probis informeert