Nora flooring systems – Uw specialist voor de gezondheidssector
Dit idee was vanaf het begin de aanzet om bijzondere vloerbekledingen te maken. Rubber en zijn fascinerende eigenschappen bleek de grondstof die daarvoor het meest geschikt is en waarmee aan deze eisen kan worden voldaan. Rubber heeft de unieke eigenschap dat het duurzaam elastisch is en bestand is tegen zware belastingen. Deze waardevolle eigenschap vormt daarom de basis van onze nora® rubber vloerbekledingen, die daarnaast nog veel andere voordelen hebben. Zo bevatten onze vloerbekledingen geen weekmakers (ftalaten), halogenen (bijv. Chloor) of PVC. nora® vloerbekledingen zijn slip vast, moeilijk ontvlambaar, aangenaam warm aan de voeten, duurzaam elastisch en combineren een hoog loopcomfort met een goede contactgeluidsisolatie. Met meer dan 300 kleur-, design- en oppervlakvarianten combineren wij deze functionaliteit met een aantrekkelijk en modern uiterlijk.
Twee productseries – ontelbare mogelijkheden norament® en noraplan® rubber vloerbekledingen vullen elkaar in de praktijk perfect aan op het gebied van design, functionaliteit, rentabiliteit en milieuvriendelijkheid.
norament® noraplan® Het noraplan® systeem, verkrijgbaar in banen en tegels, biedt een haast onbegrensde speelruimte bij het inrichten, dankzij het grote aantal designs en de perfect op elkaar afgestemde kleuren. Door hun vuilafstotende en slip vaste eigenschappen zijn de noraplan® vloerbekledingen een ideale keuze voor ruimtes die intensief gebruikt worden.
Verdere informatie is verkrijgbaar bij: nora flooring systems bv Duisburgsesteenweg 58 B – 3090 Overijse Tel.: +32 2 657 52 50 info-be@nora.com www.nora.com/be-nl
DOSSIER: Binneninrichting bij wzc en ziekenhuis
Meer dan een gewone vloerbekleding
Meer dan een gewone vloerbekleding