Met myHealthBox biedt Axians een gepersonaliseerd en interactief gezondheidsportaal​
We trekken innovatie door tot op administratieniveau en laten uw patiëntenbeheer mee evolueren met het digitale tijdperk. Bovendien levert dit zowel u alsook de patiënt enkel voordelen op!
Hoge patiëntentevredenheid​ De opzet is eenvoudig: via het myHealthBox-platform logt de patiënt van thuis uit aan, via pc of mobile, en krijgt zo toegang tot zijn persoonlijk dossier binnen uw ziekenhuis. Hij kan afspraken beheren, zijn profiel updaten maar ook formulieren invullen en documenten raadplegen. Aanloggen gebeurt met de eID en behoeft dus geen nieuwe kaart of zoveelste set logingegevens. Uiteraard is de applicatie hoog beveiligd zodat misbruik geen kans maakt. Eens aangekomen in het ziekenhuis meldt de patiënt zich aan bij de kiosk in uw onthaal, opnieuw met de eID. Hier kan hij meteen de nodige tickets afprinten. Op die manier is het hele proces, van het maken van de afspraak t.e.m. printen van tickets, afgehandeld via het interactief portaal. Het spreekt voor zich dat dit voor de patiënt een heel efficiënte werkwijze is. Hij kan zijn afspraak van thuis uit voorbereiden en inplannen met de agenda bij de hand. Een vlot onthaal is gegarandeerd en bovendien kan hij zijn eigen dossier, persoonsgegevens en betalingen steeds vlot consulteren en waar nodig aanpassen.

Innoveer uw patiëntenbeheer
Maar ook voor de gezondheidsinstelling bieden we een antwoord op heel wat behoeften. Doordat de ‘gewone’ afspraken online geregeld worden kan uw baliepersoneel haar aandacht vestigen op andere taken. De patiënt kan zelf zijn persoonsgegevens wijzigen waardoor uw patiënten­database up-to-date blijft, en u heeft een duidelijk overzicht van openstaande facturen of aanmaningen. De myHealthBox-applicatie werkt i.s.m. webservices van de overheid en is dus sterk beveiligd. De lay-out is bovendien personaliseerbaar naar de ‘look and feel’ van uw ziekenhuis. We beschouwen dit platform zeker niet als een voltooid product en willen blijven optimaliseren. Zo plannen we dit jaar een uitbreiding die ook de artsen toegang verleent. Tot slot is Axians in dit proces uw centraal aanspreekpunt, voor zowel software als hardware. U hoeft dus geen verschillende partners te contacteren en weet steeds bij wie u terecht kunt. Met myHealthBox halen we patiëntenbeheer graag voor u uit het ‘hokje’ en maken we er samen een interactieve en innovatieve service van!

DOSSIER: ICT